"Türkiye’de tek olacak”

"Türkiye’de tek olacak”
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ‘Hasta ve Refakatçi Evi Projesi işleyiş açısından Türkiye’de tek olacak dedi

Hasta yakınlarının kalabileceği refakatçi evinin şehrin önemli bir eksiğini gidereceğini ifade eden Başkan Demirtaş, “Projenin toplam maliyeti 23 milyon TL. Son derece modern ve otel konforunda olacak. Tepecik Mahallesi Gebi Caddesi’nde yer alan projenin inşaatı tamamlanmak üzere. İki kişilik odalar ve toplam 60 yatak kapasitesi olacak, 3 öğün yemek hizmeti verilecek" dedi.

aw061184-02.jpg
Hasta yakınlarının yaşadıkları zorluklara çoğu zaman yakından şahit olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, “Hasta Refakatçi Evi'nde iki türlü hizmeti halkımızın kullanımına sunacağız: Birincisi ayaktan hizmet. Yani hasta yakını olan, hastanede refakatçi olan herkes buradan hizmet alabilecek. Bir diğer hizmet de uzaktan gelmiş, maddi imkanı ve şehrimizde kalacak yeri olmayanları bedelsiz ağırlayacağız. Burada ticari mantıktan uzak, sembolik rakamlarla her kesimin ihtiyacını karşılayacağız. İlerleyen zamanlarda bu hizmetlerin tamamen ücretsiz olması için çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.
İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ekonomi