“TÜRKİYE SİZİ KONUŞACAK”

“TÜRKİYE SİZİ KONUŞACAK”
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde İlçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı,

Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba MYO işbirliği ile ilçede ki öğrencilere ‘Bilgi Güvenliği’ konulu konferanslar verilecek.

2.20151113105907.jpg
Çarşamba İlçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan ardından
Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Meslek Yüksek Okulu’nun da katkılarıyla sürdürülen Bilgi Güvenliği konferansları çerçevesinde öğrencilere bilişim dünyası hakkında bilgiler aktarıldı.
 

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, “Çarşamba için gerçekten bugünün tarihi bir gün olduğunu düşünüyorum. Düşüncemiz Bilgisayar programlarının yazılımı, yapılması ve siber güvenlik gibi önemli 3 alanda çıtayı yükseltmek istiyoruz. Çarşamba İlçesi’nde böyle bir projeyi başlatarak, Türkiye genelinde ilçemizin adını duyurmayı düşündük. Sizler gibi başarılı öğrencileri seçerek siber güvenlik alanında yetiştirmek ve Türkiye’nin konuşulan isimleri haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu sizlerin geleceği için büyük bir avantaj sağlayacak. Belki de Devlet tarafından istihdam fırsatı bile bulabileceksiniz. Sizlerden isteğimiz bu işe sıkı sarılmanız. Azimli bir çalışma ile gelişen teknolojiyle birlikte birer bilişim uzmanları olmanızı istiyoruz. Burada öğrenmiş olacağınız bilgilerden sonra gelecekte Türkiye sizi konuşacak.” Dedi.


İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ın konuşmasının ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Hakan Can Altunay, öğrencilere programlama hakkında bilgiler verdi. Verilen bilgilerin ardından program son buldu.

HABER MERKEZİ 

1.20151113105918.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber