Türkiye Şampiyonu Esra’dan Kaymakam Yıldız ve ÇTSO Başkanı Yılmaz’a Ziyaret

Türkiye Şampiyonu Esra’dan Kaymakam Yıldız ve ÇTSO Başkanı Yılmaz’a Ziyaret
Denizli'de yapılan Türkiye Atletizm ve Yüzme Şampiyonasına katılarak, 100 metre ve uzun atlama dallarında Türkiye Şampiyonu olan İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları İlçe Kaymakamı ve ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

HABER MERKEZİ

23-25 Mayıs 2013 tarihleri arasında Denizli'de yapılan Türkiye Atletizm ve Yüzme Şampiyonasına katılarak, 100 metre ve uzun atlama dallarında Türkiye Şampiyonu olan İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Esra Bayrak ve bölgesel güreş müsabakalarında derece elde eden Serkan Tosun ve Muhammet Bayramoğlu; İlkumut Özel Sporcular Spor Kulübü yetkilileri ve Dumlupınar Ortaokulu Müdürü ile birlikte, aynı zamanda İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı da olan ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz’ı, ardından da Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Türkiye’nin en iyi derecelere sahip sporcularının katıldığı şampiyonada elde ettiği üstün başarıyla, her iki branşta da Türkiye şampiyonu olarak Milli Takım genç yetenekler listesine girmeye hak kazanan Esra’yı kutlayan Kaymakam Yıldız, başarılarının devamını dileyerek kendisini tebrik etti.

Konuya ilişkin görüştüğümüz İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Orhan Günçiçek; “ Esra’nın Konya elemelerindeki başarılarından sonra bu şampiyonada da iyi dereceler elde edeceğinden hiç şüphe etmedim. Nitekim öyle de oldu. Esra rakiplerine büyük farklar atarak şampiyonluğu göğüsledi. Özellikle 100 metrelik bir koşuda en yakın rakibine yaklaşık 20 metrelik fark atması Milli Takım Temsilcilerinin de dikkatinden kaçmadı. Bitiş sonrası mutluluğunu gözyaşlarıyla benimle paylaşması, ben dahil bütün izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Bana ve kızımıza bu gururu yaşama fırsatı veren Başkanımız Ahmet Yılmaz’a desteğinden ötürü teşekkürlerimi sunarım” dedi.

İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz ise; “Bugüne kadar İlkumut Ailesi olarak tüm çocuklarımızın eğitsel, sosyal ve sportif her alanda ve her zaman arkasında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Esra bugün kendisine verdiğimiz emeği Türkiye Şampiyonluğuyla taçlandırdı. Hepimiz onunla gurur duyuyoruz. Kendisini tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum” diyerek özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetinin sadece kurum çatısı altında yapılan eğitsel faaliyetler olarak algılanmaması gerektiğini, Esra’nın buna en iyi örnek olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyaret sırasında hazır bulunan Esra Bayrak'ın kayıtlı bulunduğu Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hasan Demir; Esra'nın başarılarından dolayı çok gururlandıklarını ve başarılarının devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hasan Demir; bu başarıda emeği geçen başta Özel Yılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve İlkumut Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz’a ve antrenörü Orhan Günçiçek'e ve Dumlupınar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Nebioğlu’na teşekkürlerini ileterek, Esra’nın fırsat verildiğinde özel sporcuların neler başarabildiğini herkese gösterdiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel