"Türkiye güvenli bir limandır'

"Türkiye güvenli bir limandır'
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Tarih boyunca mazlumların güvenli limanı olan Türkiye, ne kadar güçlü olursa gözyaşı azalır, hak yerini bulur, huzur gelir." dedi.

Çeşitli programlar gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Yılmaz, AK belediyelerin başarılı çalışmalarına dikkat çekti.

“BAŞKANLARI MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ”
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nda teşkilat üyeleriyle buluşan Yılmaz, ilçe başkanı Taner Özden'den bilgi aldı. Toplantı salonunda parti üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, teşkilatların özverili çalışmalarına dikkat çekti, birliktelik vurgusu yaptı. Daha sonra, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ı makamında ziyaret ederek ilçede yürütülen başarılı çalışmaların devamını diledi.

İL KONGRESİNE VATANDAŞLARI DAVET ETTİ
Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 1 Kasım Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek AK Parti Samsun İl Kongresi'ndeki büyük kucaklaşmaya vatandaşları davet etti.

"ENGELLER KALDIRILIYOR"
AK Parti'nin herkesi kucaklayan Türkiye partisi olduğunu ifade eden Yusuf Ziya Yılmaz, aziz milletin verdiği güçle Türkiye'nin önünde duran tüm engellerin tek tek ortadan kaldırıldığını, geleceğe emin adımlarla yüründüğünü söyledi.

Türkiye'nin tarihten gelen gücüyle, duruşuyla, inancıyla, maneviyatıyla her zaman mazlumların, ihtiyaç duyanların güvenli limanı olduğunun altını çizen Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; "Ülkemiz ne kadar güçlü olursa bu coğrafyada, huzur, istikrar da bir o kadar güçlü olur. Bölgemizi ateş çemberine çevirenlerin emellerine ulaşmaması için devletimiz ne gerekiyorsa yapıyor. Kan ve göz yaşını asla kabul etmiyoruz. Hakkın, hukukun sağlanması için çaba harcıyoruz. Toprakları işgal altında olan Can Azerbaycan'ın yanındayız, her zaman olacağız. Libya'da, Suriye'de sınırlarımızda, ötesinde, Mavi Vatan'da var olacağız. Olacağız ki; haklarımız yok sayılmasın, mazlumlar daha ağlamasın, bazıları gözyaşından beslenmesin. Zulümün olduğu her yerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacaktır."

"TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLENECEK"
"Ülkemiz geleceğe emin adımlarla ilerliyor" diye Yılmaz, "Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Büyük adımlar atılması gerekliydi, atılıyor. Artık herkesi mutlu eden haberler alınıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Gaz Sahası'nda (Tuna-1) 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulunduğunu açıklamıştı. Son keşifle birlikte toplam rezerv 405 milyar metreküpe yükseldi. Bu çalışma bile Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin en büyük örneğidir. Üreteceğiz, kendi öz kaynaklarımızı gün yüzüne çıkaracağız, el ele vereceğiz büyük Türkiye'nin temellerini daha da sağlamlaştıracağız. Ne yazık ki; Kirli siyaset, algı operasyonları iç ve dış oyunlar da bitmiyor. Ama biz birlik olursak Türkiye kazanacak, her bir vatandaşımız kazacak, yavrularımıza iyi bir gelecek hazırlamış olacağız." diye konuştu.

19 Ekim Muhtarlar Günü'nü de kutlayan Milletvekili Yılmaz, muhtarların halk ile devlet arasında önemli bir köprü olduğunu, onların kıymetini her zaman bildiklerini kaydetti.

"VATANDAŞLARLA BULUŞTU"
Milletvekili Yılmaz, Kılıçdede Mahallesi'nde hizmete açılan Duru Psikoloji ve Beslenme Kliniği'ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Uzm. Psikolog Fulya Zorlu Zorba, Diyetisyen Beyza Ünlü tarafından hizmete açılan kliniği gezen Yılmaz, daha sonra esnafla buluştu. Hayırlı işler temennisinde bulunan Yılmaz, gezide pandemi nedeniyle berber önünde saç tıraşı olan çocuklara ilgi gösterdi, ailesiyle sohbet etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir