Türkiye Finallerinde Yarışacaklar

Türkiye Finallerinde Yarışacaklar
Türkiye Atletizim Federasyonu tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Hızlısı” yarışmalarında Salıpazarı’ndan iki isim dereceye girdi

Salıpazarılı sporculardan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ecrin kuzu il ikincisi olurken Yavaşbey Ortaokulu Öğrencisi Medine Şehitoğlu da il üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

EN HIZLI OLMAK İÇİN YARIŞTILAR 
Türkiye Atletizim Federasyonu tarafından düzenlenen atletizm yarışmaları 18 Mayıs tarihinde Salıpazarı Spor Kompleksi’nde yapılmıştı. Salıpazarı’nda ilçe derecesi elde eden sporcular Samsun atletizim pisti‘nde yapılan yarışmalarda kendilerini gösterdi.

57275283-6e12-41ad-b300-69ac63d96217.jpg

Yarışmalara Salıpazarı Belediyesi’nin destekleriyle katılan sporculardan iki sporcu ilde dereceye girerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 60 ve 80 metre kategorilerinde yarışan sporcular en hızlı olabilmek için çaba gösterdiler. Samsun il finalinde Ecrin kuzu il ikincisi olurken Medine Şehitoğlu da il üçüncüsü olmayı başardı ve en hızlılar kategorilerinde kendilerine yer buldular.

4ab5f955-9b80-4e33-a19d-dbb71d464b1d.jpg

TÜRKİYE FİNALLERİNDE YARIŞACAKLAR

Samsun’da yapılan atletizim finallerinde dereceye giren sporcular Türkiye atletizim federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir