Türkiye Cumhuriyeti 95 Yaşında

Türkiye Cumhuriyeti 95 Yaşında
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm yurt genelinde olduğu gibi Çarşamba ilçesinde de çeşitli kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Çarşamba İlçesi’nde gerçekleştirilen kutlama programı ilk olarak 28 Ekim günü Belediye Meydanı’nda başladı. Belediye Meydanı’nda ki çelenk sunma törenine Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mülki ve idari amirler, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

5-026.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra çelenklerin sunumuyla devam etti. Çelenk sunumunun ardından Belediye Meydanı’nda ki program son buldu.

CHP VE ADD’DEN ALTERNATİF KUTLAMA

Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen alternatif kutlama programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenklerin sunulmasının ardından konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, günün anlam ve önemine binaen basın açıklaması yaptı.

Başkan Yürükcü’nün açıklamasının ardından partililer ve dernek üyeleri hep birlikte Belediye Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çekindi. Fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber