Türkiye- Azerbaycan ortaklı ‘E-Twinning’ projesi

Türkiye- Azerbaycan ortaklı ‘E-Twinning’ projesi
Türkiye- Azerbaycan ortaklı 8 Türk , 3 Azerbaycanlı öğretmen ve 77 katılımcı öğrenciden oluşan “Yaşamdaki Değerler” E Twinning projesi, öğrencilerin davranışlarında somut değişiklikler oluşturmayı hedefliyor.

"Yaşamdaki Değerler " E Twinning  Projesi değerlerle gönül köprüleri kuruyor. Türkiye- Azerbaycan ortaklı  8 Türk, 3 Azerbaycanlı öğretmen ve 77 katılımcı öğrenciden oluşan “Yaşamdaki Değerler” E Twinning projesi, hızla gelişen teknolojik gelişmeler ile yalnızlaşan insanın unuttuğu evrensel, insani değerleri 12-15 yaş grubundaki öğrencilere kazandırmayı ve öğrencilerin davranışlarında somut değişiklikler oluşturmayı hedefliyor.

Bu kapsamda değerler eğitimi etkinlikleriyle öğrencilere ve topluma bu değerlerin kazandırılması amaçlanıyor. 7 hafta olarak planlanan ve her hafta farklı kazanımların kazandırılması için  Web 2.0 araçlarının kullanımını destekleyen, işbirlikçi, ortak ve karma çalışmalar içeren projede sona yaklaşıldı. Yapılan etkinliklerin çeşitliliği, ülkeler, okullar ve öğrenciler arasındaki iletişim ve bütün bunlara eşlik eden etkinliklerin oluşturulmasında Web 2.0 araçlarının etkin kullanımı, öğrencilerin yaratıcı düşünme ve teknolojiyi verimli kullanma becerilerine katkılar sağlıyor.

HABER: Yağmur AYAN – Erol ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim