Türkel, Atakum Vizyonunu Paylaştı

Türkel, Atakum Vizyonunu Paylaştı
Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim sürecinde vizyonunu açıklamak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi

Yoğun bir ilgiyle gerçekleşen kahvaltı programına, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakun İlçe Başkanı Adem Kürek, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü de katıldı. Türkel, basın mensuplarına Atakum'un potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan vizyonunu anlattı.

Şeffaf Yönetim ve Katılımcı Belediyecilik İlkesi

Basın mensuplarına hedeflerini anlatan Türkel, şeffaf yönetim anlayışını benimseyerek, belediye kararlarının halkla birlikte alınacağını vurguladı. Katılımcı belediyecilikle, Atakum sakinlerinin görüşlerinin önemsenerek, kent yönetimine aktif katılımlarının sağlanacağını belirtti. Bu yaklaşımın, şehirde toplumsal uyumu artırarak güçlendireceğini ifade etti.

Türkel'in açıklamalarıyla başlayan bu kahvaltı programı, Atakum'daki seçmenlerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını daha yakından anlamak adına önemli bir platform sağlamış oldu. Türkel, projeleriyle Atakum'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirme sözü vererek, seçim sürecinde önemli bir adım atmış oldu.

img-20240203-wa0032.jpg

img-20240203-wa0031.jpg

img-20240203-wa0036.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir