TÜRKAV’ dan sahur yemeği

TÜRKAV’ dan sahur yemeği
TÜRKAV Çarşamba Şube Başkanlığı bir ilki gerçekleştirdi ve hereksin iftar yemeği verdiği günümüzde Sahur yemeği vererek bir ilke imza attı

 

 

 

TÜRKAV Çarşamba Şube Başkanlığı bir ilki gerçekleştirdi ve hereksin iftar yemeği verdiği günümüzde Sahur yemeği vererek bir ilke imza attı

TÜRKAV Çarşamba Temsilciliği binasında iftar sonrasında bir araya gelen üyeler ve üyelerle birlikte Samsun Şubesi Başkanı Sinan Yüksel, Muharrem Yıldırım’ın katılımı ile ilçe şube binasında Ramazan ayı ile ilgili sohbetler yapıldıktan sonra Sahur yemeği için sahura kadar uyumadan sohbet ve konuşmalarla beklediler.

Sahur saatinde İlçe şube binası terasına çıkan misafirlere Çarşamba Şube Başkanı Bekir Özçelik ve yöneticiler üyeleri ile birlikte diğer misafirlerine sahur için yapılan hazırlıklarında ki yiyecekler ikram edildi. Sahur yemeğini yiyen misafirleri ile TÜRKAV’ın yaptığı çalışmalar anlatıldıktan sonra Samsun Şubesi Başkanı Sinan Yüksel ve yönetici Muharrem Yıldırım’a plaket verilerek gösterdikleri ilgiye teşekkür ettiler.

Misafirleri ile sahur yemeğini yedikten sonra Şube binasından ayrılan TÜRKAV’lılar, sahur yemeğinden ayrıldıktan sonra açıklama yapan Bekir Özçelik, “Mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Yaradan bizleri bir kere daha  bu aya ulaştırmayı nasip etti. Bizler de ona bu rahmet ayında üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle ülkemizde hayırlar arttı. Çoğu durumu iyi olanlar iftar sofraları kurarak iftar yemekleri veriyor. Bizler de bu geleneği biraz değiştirerek Sahur yemeği vermeyi uygun gördük. Sahur yemeğimize iştirak edip bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sahur yemeklerini inanıyorum ki gelecekte gelenekselleştirerek bundan sonra da sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi.

Haber: Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber