Türkan Şoray iki ‘Yağmur’ arasında dilek tuttu

Türkan Şoray iki ‘Yağmur’ arasında dilek tuttu
Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, 52. Uluslararası Antalya Film Festivali için Antalya’ya geldi. Şoray, havalimanında iki Yağmur arasında kendi yönettiği ve festivalin açılış filmi olan 'Uzaklarda Arama' için dilek tuttu.

Yarım asrı geride bırakan 52’nci Uluslararası Antalya Film Festivali için hazırlıklar sona erdi, gözler festival için Antalya’ya gelecek olan sanatçı, oyuncu, yönetmen ve davetlilere çevrildi. Türk sinemasının “Sultan” lakaplı sanatçısı Türkan Şoray, festival için Antalya’ya gelen ilk isim oldu.

ŞORAY FİLMİ İÇİN DİLEK TUTTU

Antalya Havalimanı’na saat 11.00’de iniş yapan ve kızı Yağmur Ünal ile birlikte Antalya Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu kapısından çıkan Şoray, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Bazı kadınların Şoray’la fotoğraf çekinmek için birbirleriyle yarıştığı görüldü. Kızıyla aynı ismi taşıyan 8 yaşındaki minik Yağmur da Şoray’ı karşılamaya gelen hayranları arasındaydı. Annesiyle birlikte Şoray’ı karşılayan ve fotoğraf çekinen minik kız, isminin Yağmur olduğunu söyleyince Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, “Anne onun da adı Yağmur. İki Yağmur arasında dilek tut” dedi. Bunun üzerine Sultan, “Allah’ım inşallah filmimiz çok sevilir” dileğinde bulundu.
Filmin artık geleneksel hale geldiğinden bahseden Şoray, yaptığı açıklamada kendisinin yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımcılığını ve başrol oyunculuğunu ise kızı Yağmur Ünal’ın yaptığı “Uzaklarda arama” isimli filmiyle festivalin açılmasından da ayrıca mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Artık geleneksel hale gelmiş Altın Portakal’ın etkileri sinema ve Türk sineması üzerine o kadar fazla ki anlatılmaz. Ben de bu festivale katılmaktan her zaman büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Hele bu sene festivalin açılışının bizim filmimizle yapılıyor olması beni çok mutlu etti. Gurur duydum heyecanlıyım. Bu davetin benim için farklı bir anlamı var. Yağmur da çok heyecanlı mutluyuz” dedi.

Türk sinema ve dizi oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu da Şoray’la birlikte Antalya’ya geldi. 

ALPARSLAN ÇINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir