İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Türk- Kürt kardeş, provokasyona gelmeyelim…

Türk- Kürt kardeş, provokasyona gelmeyelim…

 

Sevgili Dostlar,

     Muhterem arkadaşlarım Bayanlar Beyler. Kim ne derse desin BDP’lilerin önceleri Sinop, sonrada Samsun’a gelmelerinde birinci amaçları halkın nabzını tutmak vatandaşın tepkisini ölçmek kendilerince nasıl olacaksa barış nutukları ile Karadenizli hemşerilerimi aldatma sevdası için yapacakları ziyaretler maalesef tutmamıştır.

     Zaten sütü bozuk olanın mayası da tutmaz. Çünkü bunların sütü bozuk. Zaten İSTİKLAL Savaşımıza Kaç kişi katılmış ki, aslında Ermenilerle gizli anlaşma yaparak bir bazılarının RUS Desteği ile ve diğer dış güçlerden destek almaya çalışmaları Ermenilerin sonrada doğu illerimizi işgali ve dolayısıyla KAZIM KARABEKİR PAŞAMIZIN Kahraman müdafaası sonucu Kürtlerin ermeni katliamlarından, kurtarılmışlardır.

    Hatta Ermeniler VAN ilimizdeki Kürt Müslümanları KAZIM KARABEKİR Paşamız kurtarmıştır. Şimdi gelelim BDP’lilerin ziyaretlerine.

    Değerli okuyucu arkadaşlarım bizler Kürt düşmanı değiliz. Bütün yaz boyunca bilhassa Fındık zamanı illerimize gelip ekmek parası kazanıp gidiyorlar. Ailelerimizin içine giriyorlar Kız alıp Kız veriyoruz. Akrabalıklar kuruyoruz ki öyle biz Millet olarak kimse ile dargın değiliz ki barış yapalım.

     Aslında BDP’lilerin barış adı altında gelip olayları provoke etmektir. Bilhassa BDP’li vekiller suçlamalarını CHP ve MHP’yi suçlamaya yönelmişlerdir. Hal bu ise gerek CHP ve MHP’liler değil genelde AKP Partili Vatandaşlarla tabi ki diğer siyasi parti yandaşları da destek vermişler bu bir Halk tepkisidir.

    Şunu da açıkça ifade edebilirim oy oranının nedenli düştüğünü bu tepkilerden hükümet ders çıkarmalıdır. Bence bu geziyi düzenleyenler doğrudur bence vatan hainidirler. AK Partililerde onlara destek vermekten dolayı gene Ak partili vatandaşların tepkisidir.  

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31