TÜRK KIZILAY’I PROJELERİYLE HIZ KESMİYOR

TÜRK KIZILAY’I PROJELERİYLE HIZ KESMİYOR
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Okullarda yaptığı ortak projelerini sürdürmeye devam ederek, Türk Kızılay’ı bilincini okullarda öğrencilerin zihnine nakşediyor

Canik Yavuz Selim İlkokulu ile  Türk Kızılay’ı Canik Şubesi’nin ortak projesi olan “Okul Şahane Hediye Bahane “ projesi kapsamında okula devamlılık konusunda başarı elde edilen projenin Mart ayı ayağı olan etkinliğini sürdüren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örsün başkanlığında, Şube Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Köksal Öner’in yanı sıra Gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri ve ayrıca gönülleriyle birlikte gerçekleştirildi.

‘İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ’

Okullarda yapılan faaliyetlerini sürdürmeyi ilke haline getirdiklerini vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “Hilal-i Ahmer’ in Samsun ilinin Canik sancağının Canik güç beyi olarak sosyal sorumluluğumuzu gerçekleştiriyoruz. Biz ekibimizle geleceğe yatırım yapıyoruz. Geleceğimizi yatırım yaparak Vatanını bayrağını seven öğrenciler yetiştirmek için önce okullarını sevmeleri lazım Okul Müdürümüz Sayın Zehra Gül Köycü hanımefendinin başkanlığında Okul Şahane Hediye bahane projesini gerçekleştirerek yavrularımızın okulla iççice olmasını istiyoruz. Bu maksatla 2018 de başladığımı projemizi 2019 yılında devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’

‘Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerinin altını çizen Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Zehra Gül Köycü,” 2018 -2019 öğretim yılı için hazırladığımız öğrencilerimizi okula sevdirmek için hazırlanan proje inin paydaşı olan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi ile gayet iyi bir yol aldık. Derdimiz gelecek nesillerinin eğitimini tamamlaması vatanına bayrağına faydalı insanlar olmasıdır. Bu konuda desteklerinden dolayı Türk Kızılay’ı Canik şubesine teşekkür ediyorum “diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir