TÜRK KIZILAY’I ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

TÜRK KIZILAY’I ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
kışlık mont-Bot teslim etmek üzere Yakakent Kaymakamı Selin Sarı’nın Başkanlığında Samsun Türk Kızılay Başkanı Habib Demirel’in katılımı ile gerçekleştirildi

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı Yakakent İlçesindeki Karaaba İlk-Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler için kışlık mont-Bot teslim etmek üzere Yakakent Kaymakamı Selin Sarı’nın Başkanlığında Samsun Türk Kızılay Başkanı Habib Demirel’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Canik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından,  Öğretmenleri Melek Altınbaş ile birlikte yürüttükleri Ören Eller Yürek Isıtır projesi kapsamında öğrenci velileri tarafından örülen kaşkol ve şapkalar da Yakakent ilçesindeki Karaaba' ya getirildi.

TÜRK KIZILAY’I KUTSAL BİR GÖREV YAPIYOR

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteği ile Karaaba okulunda öğrencilerle bir araya gelindi. Yapılan yardımlarla ilgili memnuniyetini dile getiren Yakakent ilçe Kaymakamı Selin Sarı,” Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi ve Canik Şubesi ortaklaşa düzenleyerek ilçemizin Karaaba İlk ve Ortaokuluna Yapılan bu tip yardımların vatandaşlarımız arasındaki bağı güçlendirir. İnsanlarımızın devletimize olan güveni ve bağlılığı arttırır. İnsanların sosyal hayattaki iletişimini güçlendirir ve Türk Kızılay’ı her zaman her yerde hazır. Karaaba Ortaokuluna yardımda bulunan Türk Kızılay’ına, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Canik İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

SAMSUN’DA YAKAKENT’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs’ün hazırladığı mont ve botlar ile gönüllüler tarafından alınan oyuncaklar anaokulundaki öğrencilere teslim edildi.  Başkan Örs, ”Türk Kızılay’ı olarak gönüllülerimizin yanı sıra Basın Sözcümüz Köksal Öner ile Gençlik Kolları Başkanımız Büşra Öztangalın ve Canik İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin hazırladığı malzemeleri ve ayrıca Samsun Şube Başkanı Habib Demirel’in katkılarıyla Samsun Gençlik kollarının destekleri ile karaabay’a gelerek kaynaşmak istedik. Burada çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık” diye konuştu.

EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM         

Güzel bir organizasyona daha imza atıklarının altını çizen Başkan Örs,” Bu iyilik hareketine destek veren Yakakent Kaymakamımız Sayın Selin Sarı hanıma, bizlere araç tahsis ederek Yakakent’e gelmemizi sağlayan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a, Yakakent İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Gürkan’a Demir,'e Yakakent İlçe Emniyet Müdürü Komiser Murat Sarı’ya Canik İmam Hatip Ortaoklu Müdürü Zekeriya Özkan’a, Canik İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Melek Altınbaşa, Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek'e Yakakent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Buket Yıldız ‘a Yakakent Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Oral’a Samsun Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdür Sait Sayar ’a, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlara teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER   

turk-kizilay’i-ogrencileri-sevindirdi1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel