Türk Eğitim Sen’de Kan değişimi

Türk Eğitim Sen’de Kan değişimi
Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şube Başkanlığı görevini uzun yıllardır yürüten Güngör Bağ, başkanlık görevini sendika binasında gerçekleştirilen törenle Gültekin Aydın’a devretti.

Türk-Eğitim-Sen Çarşamba Şube Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreni Türk Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu  ve sendika üyeleri katıldı. Bir süre üyelerle sohbet eden Türk Eğitim Sen Samsun Şube Müdürü Levent Kuruoğlu ardından açıklamada bulundu. Kuruoğlu yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır Güngör Bağ başkanımız Çarşamba Şube Başkanlığı görevini yürütüyordu. Bir kan değişimi yapmak istedik. Başkanlık görevini Ayvacık ilçesinde de şube başkanlığı yapmış Gültekin başkana teslim edeceğiz. Gültekin başkanımızın en büyük avantajı, Güngör Bağ gibi bir başkandan görevi devralacak olmasıdır. Allah hayırlı uğurlu etsin.” şeklinde konuşurken Başkan Kuruoğlu, Çarşamba Şube Başkanı Güngör Bağ’a teşekkür ederek, “Görev yaptığınız sürece elinizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiniz. 15 yıllık AKP zulmü altında, siyasal baskıların altında, idarecilerimiz görevden alındıkları zamanlarda, sendika başkanının başına gelebilecek her türlü olumsuz anda bile dik durup, mücadele ettiniz. Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Eski başkan Güngör Bağ ise yaptığı konuşmada, “Son 15 yılda gerçekten sendikamız bir marka olmuştur. Bizler görev aldığımız süre içerisinde ekip olarak sendikamızı en üst seviyelere çıkarmak için mücadele verdik. Görevi devrettiğim arkadaşlarımda bu mücadelenin içinden gelen arkadaşlarım. Bu mücadeleyi yakından bilmekteler. Biz burayı bir sendika olarak değil, bir dava şuuru olarak benimsemekteyiz. Her zaman yeni yönetimimizin yanında olacağız. Mücadelemizi hiçbir zaman kesintiye uğratmaksızın, daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Yeni başkanımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yeni başkan Gültekin Aydın ise yaptığı teşekkür konuşmada ise, “Güngör başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle çok güzel bir arkadaşlığımız, dostluğumuz oldu. Görevi de kendisinden devralmak ayrı bir şeref verdi benim için. Kurucu üyelerimizin bugünde bu davaya sahip çıkması, bu birlikteliğe sahip çıkması güç ve onur verdi. Yeni yönetim olarak aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımak için mücadele vereceğiz. Ben buradan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından plaket takdim edildi. Devir-teslim töreni plaket takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.
http://sekerhaber.web.tv/video/turkegitimsen-de-devir-teslim__4nij15geyvg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber