TURHAL KULE’DE BELEDİYENİN KASASINDAN PARA ÇIKMADI

TURHAL KULE’DE BELEDİYENİN KASASINDAN PARA ÇIKMADI
Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, kule inşaatını belediyenin kasasından bir kuruş dahi para harcamadan kat karşılığı sistemi ile yaptıklarını söyledi

Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye tarafından yaptırılan kule inşaatı hızla ilerliyor. Başkan Gözen, kulenin son kısmı olan kafeterya bölümünün yerleştirme çalışmalarını yerinde izledi. Kulenin son kısmı olan kafeteryanın üst kısmının bir parçası daha yerleştirildiğini ifade eden Başkan Gözen, “İnşallah bundan sonra sona doğru yaklaşıyoruz. Umuyorum ki bir aksilik olmazsa planladığımız süre içerisinde inşaatı bitireceğiz. Kule ile birilikte lokanta, düğün salonu ve alışveriş merkezi faaliyete geçecek Turhal Kule’nin şehrimize güzel bir görünüm sağlayacak düşüncesindeyiz. Bu nedenle Allaha şükürler olsun ki kazasız belasız bu güne kadar getirdik. Bundan sonra da inşallah böyle devam eder. İlçemize şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.
Başkan Gözen, kule inşaatı başladığından bugüne çeşitli söylemlerin olduğunu ifade ederek, “Ama biz bu eseri Turhal’a kazandırırken belediyemiz kasasından bir kuruş dahi para harcamadan kat karşılığı sistemi ile yapıyoruz. Bu kat karşılığı sistemini bu bölgede en iyi uygulayan belediyelerden biriyiz. Şu an itibariyle belediyenin kasasından bir kuruş çıkmadan böyle bir eseri Turhal halkına kazandırmış bulunuyoruz. Bunu da hemşehrilerimizin bilmesini istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel