Tülay Bakır, Çarşamba’da Kadınlarla Ev Toplantısı Yaptı

Tülay Bakır, Çarşamba’da Kadınlarla Ev Toplantısı Yaptı
AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, Çarşamba’da kadınlarla ev toplantısı yaptı.

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır Çarşamba’da ev kadınları ile bir araya gelerek ev toplantısı yaptı. Çarşamba Çay Mahallesi’nde Ayşe Sevinç’e ait evde yapılan toplantıya çok sayıda mahalle sakini kadın katıldı.

Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır Tülay Bakır ev toplantısı öncesinde yaptığı değerlendirmede, “Çarşamba İlçe örgütümüzün desteği ile kadınlarımız ile bir araya gelerek güncel bir takım konuları konuşacağız. Burada esas olarak dinleyici olmayı düşünüyorum. Kadınlarımızın problemleri neler onları öğrenmeye çalışacağım. Bu tarz yapılan toplantılardan elde ettiğimiz verilere ben çok fazla önem veriyorum” dedi.

Bakır açıklamalarının devamında, “ Samsun’un kadın milletvekili olarak ne yazık ki sadece ben varım. Nüfus olarak kadınlarla erkenler bu ülkeyi %50, %50 olarak paylaşsalar da bu henüz meclisimize yansımamış durumda. Biz de yaklaşık olarak 46 kadın vekilimiz var. Diğer partilerde de var. Kadınlar mecliste az olmalarına rağmen denge unsuru oluyorlar. Bende bir pozitif ayrımcı olarak kadınlarla bir araya gelmeyi tercih ediyorum” dedi.

Bakır, Çarşamba’da yapılan toplantı öncesinde kadınlar ile ilgili bir istihdam projesi üzerine çalıştığını bu konuda destek verecek kuruluşlarla şu an itibari ile görüşmede olduğunu bu tarzda yapılan toplantılarla birlikte kadınlarında bu konudaki görüşlerini aldığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber