İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TRANSFER  TRANSFER

TRANSFER  TRANSFER

  Transfer dediğin yapmış olmak için yapılmayacak çok değerli bir enstrumun takımımız için.Çarşambasporumuz beklemede ve en iyi transferi yapma gayreti içinde .

                    Kurt puslu havayı sever misali sporcular fiyatlarını artırmanın peşindeler çünkü alacak olanların ihtiyacı var,biri olmazsa biri derdindeler.

                    Fakat sizinde  ihtiyacınız var bir şekilde almanız gerekmekte.Bakalım zaman ne gösterecek.

                    16 Ocakta 2 yarı başlayacak ve sahamızda Şile takımı ile karışılacağız. Rakibimiz grubun üst sıralarda yer alan takımlarından. 

                     Yapılan 4 transfer bizim için yeterlimi kesinlikle yetersiz benim öngörüme göre,fakat bildiğim o ki her an transferler açıklanabilir geçte olsa.

                     Bu sene ligin son maçına kadar bu mücadele sürecek emin olabilirsiniz.O yüzden her hafta ölüm kalım mücadelesi şeklinde geçecek ve beraberliklerin bolca olacağı bir ikinci yarı olacak.

                     Galip gelenler farkındalık oluşturarak yoluna devam edecek.Bizim isteğimiz o farkındalığı biz oluşturalım.

                      Şile galibiyeti lige ve geleceğe bakış açımızda zihinsel devrim gerçekleştirecektir.Kendimize olan güvenimizi artıracak ve dahi bu takım 3 ligin kalıcı takımı olacak diyecek seviyeye getirecektir bizi.

                      Düzce maçında aldığımız 3 puan bizi nasıl farklı düşüncelere taşıdıysa Şile maçı da aynı rolü üstlenecektir.

                      Maçlar Yönetimimizce 1 Tl olarak belirlendi seyircimiz gelsin diye ve artık seyircinin maça gelmesi için bir mazereti yok.

                      Zaten sezon başından beri sonuç ne olursa olsun takımımızın yanında olan taraftar grubumuz ayaklarına gönüllerine sağlık takımımızı hiç yalnız bırakmadı.

                      Uğur Başkan ve ekibi maşallah yıllardır takımın görünmez eli gibi sahadalar ve Çarşambasporu hiç yalnız bırakmadılar.Allah eksikliklerini göstermesin.

                      Artık maça gelmek için mazeret üreten seyircimizin takımı ile buluşma zamanı ,modern stadımızda tüm Çarşambalı sporseverleri bekliyoruz,onların mevcudiyeti galibiyet demektir.

                      Yönetimimize de hafif yollu bir sitemle artık transferleri bitirin bir an önce yol uzun yolcu beklemede diyelim.

                      Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.                

     

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi