TRAKTÖR DEREYE UÇTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

TRAKTÖR DEREYE UÇTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
Çarşamba İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde drenaj kanalına devrilen traktörde 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişide yaralandı

Edinilen bilgilere göre; Kaza sabah 10.30 sıralarında Çarşamba İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Traktör ve slaj makinesini romorke takarak tarlada çalışmak üzere drenaj kanalı kenarında seyir halindeyken taktörü kullanan ağabeyi Halil B. (19) bir anlık dalgınlığı nedeniyle yol kenarında bulunan DSİ'ye ait drenaj kanalına uçtu. Drenaj kanalına düşen traktörün altında kalan Oğuzhan B. (12)'yi ağabeyi Halil B.(19) ve çevreden gelen vatandaşların yardımlarına rağmen kurtarılamadı. Suyun içinde kaybolan traktör vatandaşların traktör ve halatlar yardımı ile kurtarmak için ters dönen traktörü suyun içinde kaldırdıklarında Epçeli Köyü Ortaokul 7. sınıf Öğrencisi Oğuzhan B (12)'nin cansız bedenine ualşarak sudan çıkartıldı.   

traktor-dereye-uctu-1-olu,-1-yarali-(1).jpg

Olayın Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirilmesiyle birlikte olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine gelen 2 adet 112 Acil Ambulansı sürücü Halil B. (19)' yi alarak Çarşamba Devlet Hastanesi'ne tedavisi yapılmak üzere götürüldü. Oğuzhan B. (12)'nin cansız bedeni  ise diğer ambulansta bir süre bekletildikten sonra kaza yerine getirilen bir minibüsle Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Daha sonra DSİye ait Drenaj kanalında bulunan traktör ve römork ise bir kepçe ile drenaj kanalından çıkartıldı. Kazayı duyan Yaşar B.(45) ve ailesi olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
(EŞ)

traktor-dereye-uctu-1-olu,-1-yarali-(3).jpg
 

traktor-dereye-uctu-1-olu,-1-yarali-(4).jpg

traktor-dereye-uctu-1-olu,-1-yarali-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber