Trafik tartışması silahlı çatışmaya dönüştü

Trafik tartışması silahlı çatışmaya dönüştü
Çorlu'da, silah, sopa ve taşların kullanıldığı trafik yüzünden çıkan tartışmada 3 kişi yaralandı, olayla ilgili olarak 7 kişi gözaltına alındı.

Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'ndeki ışıklı kavşakta, sürücüsü henüz belirlenemeyen 59 TU 481 plakalı otomobil ile 59 FP 999 plakalı ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonun içindekiler arasında trafik yüzünden tartışma çıktı. Çorlu istikametine doğru seyir halinde bulunan her iki araç, Yulaflı ışıklı kavşağındaki kırmızı ışıkta durunca tartışma yeniden başladı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu, araçlardan inen iki grup, birbirlerine silahlarla ateş etmeye başladı. Çatışmayı gören etraftakiler, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi kavgayı güçlükle kontrol altına aldı. Olayda, M.T, E.T. ve G.T. sopa ve taşla vücutlarının değişik yerlerinden yaralanarak ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaya karışan K.B, H.B, İ.B. ve H.Ç. ise, polis ekiplerince gözaltına alınarak gerekli işlemler için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yetkililer, yaralıların tedavilerinin ardından gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürüleceğini kaydetti. Olayın yaşandığı Çorlu - Çerkezköy yolu kısa süre trafik akışına kapatılırken, polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı. Polis, olayda kullanılan tabancalardan bir tanesini muhafaza altına alırken, diğer tabancanın otluk alana atıldığı iddiası üzerine aramalarına devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş