TRAFİK KAZASINDA ÖLEN ÖĞRENCİLERİN CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN ÖĞRENCİLERİN CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ
Afyonkarahisar’da dün meydana gelen ve 8 öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından ölenlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında şarampole uçmuş ve 8 öğrenci hayatını kaybetmiş, 20 öğrenci de yaralanmıştı. Kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybeden 7 öğrencinin cenazesi Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Burada yapılan otopsinin ardından kazada hayatını kaybeden Sinem Sezgin’in cenazesi Samsun’un Çarşamba ilçesine, İsmet Yörümez’in cenazesi Ankara’nın Polatlı ilçesine, Elif Nur Keskin’in cenazesi İstanbul’a, Fatih Aydilek’in cenazesi Muğla’nın Fethiye ilçesine, Buket Alas’ın cenazesi Ankara’ya, Sena Öz ve Gözde Erol’un cenazeleri Karabük’e gönderildi.
Öte yandan, kaza sonrası yaralı olarak kaldırıldığı AKÜ Ahmet Necdet Sezer Uygula ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybeden Muhammet Yusuf Karahan’ın cenazesi de Isparta’ya gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber