Trafik Dedektifleri’ne eğitim devam ediyor…

Trafik Dedektifleri’ne eğitim devam ediyor…
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Trafik Dedektifleri" Projesi kapsamında Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu öğrencilerine seminer verildi.

Çarşamba İlçe Emniyeti ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Trafik Dedektifleri" Projesi’nde eğitimler sürüyor. Son olarak Çarşamba İlçesi Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu’nda öğrencilere verilen seminerde trafik konusunda bilgilendirilmeler yapıldı.

trafik2.jpg
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Adem Keskin, verdiği seminerde öğrencilere Dünyada her yıl trafik kazaları sonucu 1 milyon 200 bin, Türkiye'de ise 10 bine yakın vatandaşın hayatını kaybettiğini, bunun için trafikte tüm kurallara uyulması hususunda uyarılarda bulundu.

trafik3.jpg

Adem Keskin, “Trafik güvenliğini sağlamamız her şeyden önce çocuklarımıza yönelik sorumluluğumuzdur. Yapacağımız bu proje kapsamında 2013-2014 eğitim öğretim yılında 6 bin öğrenciye eğitim vermeyi hedefliyoruz. 2014-2015 eğitim-öğretim yılında da 10 bin öğrencimize bu eğitimleri vermeyi amaçlıyoruz. Eğitim ve denetimle bu trafik sorununu aşacağımızı düşünmekteyiz. Amacımız Trafik Dedektifleri projesi ile trafik konusunda bilinçli nesiller yetiştirmektir." İfadelerini kullandı.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber