Trabzonspor yıldız avında

Trabzonspor yıldız avında
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yıldız avcısı çıktı.

Geçtiğimiz sezon Malouda, Bosingwa ve Bourceanu gibi yıldız isimleri transfer eden Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesi takıma kazandırdığı önemli isimlerle Avrupa'da bordo-mavili kulübün adından söz ettirdi. Trabzonspor, özellikle Cardozo ve Constant transferleriyle zirve yaptı. 

Taraftarına yeni sezonda güçlü bir takım kurarak şampiyonluğa oynama sözü veren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı transferlerle bu konuda büyük bir emek harcadığı gösterdi. Yeni sezonda teknik direktör Vahid Halilhodzic ile anlaşarak önemli bir adım atan Hacıosmanoğlu, yeni hocanın vermiş olduğu rapor doğrultusunda transferlere yön veriyor. Avrupa'da adından söz ettirecek transferlere imza atan Trabzonspor'un genç başkanı yıldız avcısı çıktı. Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezondan bu yana önemli isimleri Trabzonspor'un bünyesine kattı. Malouda, Bosingwa ve Bourceanu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, bu sezon da önemli isimleri renklerine bağladı.

BOMBAYI CARDOZO İLE PATLATTI

Yeni sezon öncesi kadrosuna birçok isim katan Trabzonspor, bombayı ise Benfica'dan Oscar Cardozo'yu transfer ederek yaptı. Yerli ve yabancı önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor; İngiltere'nin Watford takımından Essaid Belkalem, Monaco'dan sözleşmesini fesheden Carl Medjani, Fransa'nın Guingamp takımından Fatih Atik, Antalyaspor'dan Musa Nizam, Kardemir Karabükspor'dan İshak Doğan, Milan'dan Kevin Constant ve Kayserispor'dan Sefa Yılmaz'ı renklerine bağladı. Hacıosmanoğlu, Vahid Halilhodzic'ten önce ise Galatasaray'dan Salih Dursun, Wolfsburg'dan Ferhat Yazgan, Bandırmaspor'dan Kurtuluş Yurt, Gaziantepspor'dan Turgut Doğan Şahin, Altınordu'dan Gökhan Karadeniz, Orduspor'dan Anıl Taşdemir, Ajax'tan Serhat Çakmak, Elazığspor'dan Serdar Gürler, Deniz Yılmaz ve 1461 Trabzon'dan Yusuf Erdoğan olmak üzere 10 futbolcuyla anlaşmıştı.

18 MİLYON 500 BİN EURO BONSERVİS BEDELİ

Fatih Atik, Carl Medjani, Salih Dursun, Turgut Doğan Şahin'in kulüplerine sözleşmeleri bittiği için ödeme yapmayan Karadeniz ekibi, 14 oyuncuya yaklaşık 18 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor transferde harcadığı maliyete karşılık olarak Olcan Adın'ı Galatasaray'a, Pauolu Henrique'yi Çin'in Shangai takımına 4'er milyon Avro; Adrian Mierzejewski'yi Al Nasr Kulübü'ne 3 milyon 200 bin Avroya vererek toplamda 3 oyuncudan 11 milyon 200 bin Avro gelir elde etti.

SON BOMBA KOLO TOURE

Bu sezon transfere doymayan Trabzonspor, son bombayı Kolo Toure'yi transfer ederek gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu oyuncuyla büyük oranda anlaşan Karadeniz ekibi, transferi borsaya bildirmeye hazırlanıyor. Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ile ilgilenen bordo-mavililer, bu transferi takas yoluyla bitirmek isterken, Mevlüt Erdinç ve Mehmet Ekici isimleri de ön planda. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor