TRABZON, ATAKUM VE ÇARŞAMBA’DAN SPORCULAR SALIPAZARI’NDA

TRABZON, ATAKUM VE ÇARŞAMBA’DAN SPORCULAR SALIPAZARI’NDA
Salıpazarı ilçesinde gençlere yönelik olarak Olimpiyat sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Yaşar Giritli tarafından boks eğitimleri verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda eğitimlerini alan genç boksörler hazırlık maçları yaparak gelişimlerini sürdürüyor.

Salıpazarı Spor Salonu’nda düzenlenen hazırlık turnuvasına Trabzon ili ile Atakum ve Çarşamba ilçelerinden antrenörleri eşliğinde katılan boks sporcuları ringe çıkarak hazırlık maçları yaptılar. Hazırlık maçları sonunda başarılı olan sporculara ödül ve ikramlar verildi.

 

SALIPAZARI BOKS HAZIRLIKLARI

Olimpik Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Yaşar Giritli ile Milli Sporcu ve Yardımcı Antrenör Batuhan Giritli tarafından gençlere yönelik olarak Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitim Merkezi desteğiyle başlatılan boks eğitimleri ücretsiz olarak devam ediyor. İlçe gençlerinin zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklardan korunması amacıyla devam eden eğitimler gençler tarafından büyük ilgi görürken, geleceğin başarılı sporcuları da yetişmiş oluyor.

 

GENÇ SPORCULARIMIZ DERECE YAPACAKLAR

Olimpik Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Yaşar Giritli boks eğitimlerine yakın zamanda başlamalarına karşın sporcuların gelişimlerinden memnun olduğunu ifade etti. Salıpazarı ilçemize güzel başarılar getirmek istediklerini ifade ederek destek olan herkese teşekkür etti.

trabzon,-atakum-ve-carsamba’dan-sporcular-salipazari’nda-(3).jpgtrabzon,-atakum-ve-carsamba’dan-sporcular-salipazari’nda-(2).jpgtrabzon,-atakum-ve-carsamba’dan-sporcular-salipazari’nda-(4).jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber