TOZMAZ İNŞAAT’TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

TOZMAZ İNŞAAT’TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Çarşamba İlçesi’nde inşaat firmalarının önde gelen şirketleri arasında yer alan Tozmaz İnşaat, gerçekleştirilen görkemli açılış merasimi ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Çarşamba İlçesi’nde hizmet veren Tozmaz İnşaat, Sarıcalı Mahallesi Prof. Dr. Ali Fuat Başgil Caddesi üzerinde yeni ofisi ile hizmet vermeye devam ediyor. Yeni ofisin açılış merasimine Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, eski milletvekili Cemal Alişan, Banka Müdürleri, Esnaflar, Dernek temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.

acilis_1.jpg
Açılış öncesi Mehteran Takımının gösterisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Mehter Takımının gösterilerinin ardından yapılan dualarla birlikte açılış merasimine geçildi. Açılışa katılımlarından dolayı davetlilere teşekkürlerini sunan Tozmaz İnşaat Sahibi Erdoğan Tozmaz, “Çarşamba’mızda sizlere daha kaliteli binaları kazandırabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni ofisimiz ile sizleri daha konforlu bir yerde ağırlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Hepinizi açılış törenimize katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

acilis_2.jpg


Erdoğan Tozmaz’ın konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesini kesen konuklar, ardından yeni ofisi incelediler. Program ikramların ardından son buldu.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber