Toraman Beşiktaş için FEDA dedi

Toraman Beşiktaş için FEDA dedi
Feda sezonunun simgelerinden biri olan İbrahim Toraman'dan, Beşiktaş taraftarının gönlündeki yerini iyice perçinletecek bir hamle geldi.

 

Sezon sonu siyah-beyazlı takımla sözleşmesi bitecek tecrübeli oyuncu, futbol komitesi ile yaptığı görüşmede, 'Feda' dedi. Takımda düşünülen yeni ücret politikası gereği Toraman'la bir görüşme yapan yöneticiler aldıkları cevap karşısında duygulandı.

DUYGULANDIRAN SÖZ: GEMİYİ TERKETMEM

Başarılı savunmacı, "Ben bu takımın kaptanıyım. Benimle sözleşme konuşmayın. Getirin boş mukaveleyi imza atayım. Ben Beşiktaş kaptanıyım gemiyi terketmem" dedi. Yönetimi sevindiren bu cevap sonrası İbrahim Toraman ile yeni sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek isimler arasında yer alan Roberto Hilbert ile de masaya oturuldu. Alman yıldız da futbol komitesine olumlu sinyal verdi. Hilbert'e, gelecek sezon da kendisinden yararlanmak istediklerini söyleyen yöneticiler, Samet Aybaba'nın da aynı düşün-cede olduğunu dile getirdiler.

ROBERTO HILBERT DE OLUMLU BAKIYOR

HIlbert ise kendisine başka teklifler de geldigini ancak Beşiktaş'ta mutlu olduğunu belirterek, "Ben de kalmak istiyorum. Anlaşırsak seve seve imzalarım" cevabını iletti. Alınan bilgilere göre Alman oyuncunun menajeri Christian Rapp, önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek ve taraflar arasındaki görüşmeler resmen başlayacak. Daha sonra yeni kontrat sırası Muhammed Demirci gibi genç isimlere gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir