“Topa daha iyi sahip olmaya başladık”

“Topa daha iyi sahip olmaya başladık”
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Adapark Suni Çim Saha’da Bartınspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, Adapark Suni Çim Saha’da, Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya yönetmeliğinde, 10 Aralık Pazar günü deplasmanda Bartınspor ile karşılaşacağı maçın antrenmanlarına verilen bir günlük aranın ardından devam ediyor.

topa-daha-iyi-sahip-olmaya-basladik-1.jpg

“Gücümüzün yansımasını sahada görmüş olduk”
Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Alaçamspor ile oynadığı maçta 4-2 galip gelen Çarşambaspor takımının Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya, gün geçtikçe daha iyi oynadıklarını belirterek, “Alaçamspor maçı çok önemliydi. Hem Samsun il sıralaması açısından hem de bizim hedeflerimiz açısından önemli bir maçtı. Bunun bilincinde olarak hazırlıklarımızı ve analizimizi yaptık. Güzel bir karşılaşma oldu. Maçtan sonra oyuncularıma zaten teşekkür ettim. Hepsinin ayağına yüreğine sağlık. Yavaş yavaş daha iyi oynamaya ve topa daha iyi sahip olmaya başladık. Ön bölgede birlikte hareket etmenin getirileri de oldu. Gücümüzün yansımasını sahada görmüş olduk. Çarşambaspor’a yakışan da bu.” ifadelerini kullandı.

topa-daha-iyi-sahip-olmaya-basladik-5.jpg

“Aldanmamak gerekiyor”
Önümüzdeki hafta sonu Bartınspor ile karşılaşacak olan teknik adam Köklükaya, “İki maç üst üste kazanırsa ligin üst sıralarına çıkabilir. Maça, takımların sıralarına aldanmadan hazırlanıyoruz. Bu sene ligde, genel anlamda seviye olarak birbirine çok yakın. Sadece Türk Metal takımı puan olarak biraz önde. Ama sert geçecek olan birkaç maçı olacak. Bu hep böyle devam etmez. İvmede düşüş yaşayabilirler. Bartınspor maçında, tek hedefimiz kazanmak ama son sıralarda diye aldanmamak gerekiyor. Oradan da birlikte hareket ederek güzel bir 3 puan alacağız.” şeklinde konuştu.

000000000000000.jpg

“Çarşambaspor sahaya çıkıyorsa eksiği yoktur”
Ayrıca kart cezalısı ve sakat oyuncular hakkında ise Köklükaya şöyle konuştu, “Geçtiğimiz hafta Perşembespor maçında Hayri Kıcıkoğlu, kırmızı kart gördüğü için Alaçamspor maçında oynayamamıştı. Bu hafta cezası bittiği için Bartınspor maçında oynayabilecek. Sakat oyuncularımız var ama bu hafta içerisinde düzelebilirler. Bartınspor maçında aramızda olabilirler. Olmazsa da sorun yok. Çünkü Çarşambaspor sahaya çıkıyorsa eksiği yoktur.”

jsmsmkasalkkla.jpg

Yeşil beyazlı ekip, Adapark Tesisleri’nde çalışmalarına hafta boyu devam edecek.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber