TOKİ Ş.F.H. Orta okulu İl birincisi oldu

TOKİ Ş.F.H. Orta okulu İl birincisi oldu
Gençlik ve spor bakanlığı ve Milli eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile başlatılan Geleneksel Çocuk oyunları Şenliğinde 6. sınıf Mendil Kapmaca oyununda ilçe birincisi olan Şehit Ferhan Hasovalı orta okulu Samsun İl Birincisi oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile başlatılan Geleneksel Çocuk oyunları Şenliğinde 6. sınıf Mendil Kapmaca oyununda Çarşamba Birincisi olan Şehit Ferhan Hasovalı Orta okulu 16-17 Nisan'da Samsun Bulvar Alış veriş merkezi meydanında yapılan Geleneksel çocuk oyunları şenliğinde ilçemizi temsilen katıldı.

Samsun'un 18 ilçesinden belirlenen ilçe birinci takımlarının katıldığı 6. Sınıf Mendil Kapmaca oyununda Samsun İl Birincisi olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, oyunlarda göstermiş oldukları başarıdan dolayı Şehit Ferhan Hasovalı orta okulu idarecilerini Beden Öğretmeni Barış Oda’yı ve öğrencileri tebrik ederek başarılarından kaynaklı teşekkür etti.

HABER: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber