TOK: “BU SALDIRI İNSANLIĞA YAPILMIŞTIR”

TOK: “BU SALDIRI İNSANLIĞA YAPILMIŞTIR”
Samsun’da bir özel hastanede yaşanan acı olay sonrası açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,

 “Her gün onlarca bebeği dünyaya getiren değerli kardeşimiz Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’e yapılan bu saldırı tüm insanlığa yapılmış bir saldırıdır” dedi. 

Samsun'da özel bir hastanede sekreteri ile sekreterlerinin eski eşinin tartışması sırasında araya giren, bıçakla ağır yaralanan ve daha sonra hayatını kaybeden Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yaşanan acı olay sonrası bir açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bir kadın, kadına karşı şiddeti önlemek isterken ne yazıktır ki canını kaybediyor” ifadesini kullandı. Tok saldırı sonrası yaşamını yitiren Aynur Dağdemir’in çok sevilen bir hekim olduğunu söyledi.

“KABUL EDİLEMEZ”
Yaşanan saldırının kabul edilemez olduğunun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Samsun’da özel bir hastanede yaşanan üzücü olay sonucu görevi başında bıçaklanarak hayatını kaybeden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir olay sonrası acil ameliyata alınmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Samsun şehrimizin tanınan ismi hastalarıyla gönül bağı kuran Aynur kardeşimize Allah’tan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyorum. Kabul edilemez bir olay. Bir kadın, kadına karşı şiddeti önlemek isterken ne yazıktır ki canını kaybediyor. Her gün onlarca bebeği dünyaya getiren değerli kardeşimiz Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’e yapılan bu saldırı tüm insanlığa yapılmış bir saldırıdır. Saldırıyı şiddetle kınıyor böylesi acı ve korkutucu olayların tekrar yaşanmamasını diliyorum. Allah Dr. Aynur kardeşimizin mekanını cennet etsin. Acılı ailesine sabır ihsan eylesin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz