‘TOHUMDAN ÇINARA MUSLUBEY OKUYOR’

‘TOHUMDAN ÇINARA MUSLUBEY OKUYOR’
Tohumdan Çınara Muslubey Okuyor projesi kapsamında Muslubey İlkokulu’nda günün belirli saatlerinde kitap okuma köşesinde kitap okuma saatleri uygulanıyor

Bir köy okulu olan Muslubey İlkokulu’nda öğrenciler ve velilerin kitaplara ulaşma imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle okulun bünyesinde okul idaresi, Türkçe öğretmeninin gayretleriyle, öğretmenler ve kitapseverlerin katkılarıyla bin kitaplı bir okul kütüphanesi oluşturuldu.

‘Katkısı olan tüm arkadaşları kutluyorum’ diyen Okul Müdürü İsmail Yiğit, “Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettiği ve Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm kurumların destek verdiği Samsun Okuyor Projesi kapsamında okulumuz kütüphanesi en değerli emanetim kitabım düsturuyla öğrencilerimize ve velilerimize kitaplarını emanet etmektedir. Bu bağlamda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve onların rehberi olan değerli velilerimiz bütün bu okuma seferberliğinin içinde aktif olarak yer almaktadırlar. Ayrıca bu etkinliklerle veli, öğretmen, öğrenci kaynaşması daha etkin daha samimi hale gelmiş olup okulumuzda sıcak bir aile ortamı hissedilir duruma gelmiştir” diyerek teşekkür ettiğini söyledi.
tohumlar2.jpg

thumlar.jpg
HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber