TOGAR KARARINI VERDİ; “YRP’DEYİM”

TOGAR KARARINI VERDİ; “YRP’DEYİM”
AK Parti tarafından Tekkeköy Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmeyen Başkan Hasan Togar, kararını verdi. Togar artık Yeniden Refah Partisi'nden aday.

“NEDEN ADAY GÖSTERİLMEDİK AÇIKLAYAMADILAR?”
AK Partiden 2 dönemdir Tekkeköy Belediye Başkanı olan ve 2024 Yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Hasan Togar, tepki için geçtiğimiz günlerde Tekkeköy’de belediye yanındaki etkinlik alanında halk buluşması düzenlemişti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Bir soru soruyorum hem kendime hem bizleri aday göstermeyenlere? Bölgenin en başarılı ve örnek gösterilen belediyesi olmamıza rağmen neden aday gösterilmedik? Bu güne kadar bize bunu açıklayamadılar.
Samsun’un en başarılı ilçesi olduğunu kabul ediyorsunuz, her yerde burası çok değişti şehir oldu diyenler, sebebi nedir diyoruz cevap veremiyorlar.” Şeklinde tepki göstermişti.

“TOGAR YRP’ DEN AÇIKLANIYOR”
Togar, o gün toplanan vatandaşlara, siz durmak yok, yola devam diyorsanız ben durmayacağım. Siz destek verdiğiniz sürece yarım kalan tüm hizmetler için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” diyerek Yeniden Refah Partisinden adaylığa göz kırpmıştı. O günden bu akşama kadar yoğun görüşmeler akabinde verdiği karar ile Yarın saat 11:00’da Samsun İl Başkanlık binasında Büyükşehir belediye başkan adayı, Canik Belediye Başkan adayı Yılmaz Hocaoğlu’nun Yeniden Refah Partisinden adaylığı yapılacak törenle partililere duyurulacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

,

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir