Togar, “İletişim her problemin çözüm noktasıdır”

Togar, “İletişim her problemin çözüm noktasıdır”
Tekkeköy Belediyesinin her hafta Pazartesi günü gerçekleştirdiği, halkın taleplerinin, sorunlarının ve beklentilerinin doğrudan Belediye Başkanına iletildiği Halk Günleri aralıksız devam ediyor

İlçe halkı ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek maksadıyla Tekkeköy Belediyesi tarafından uygulamaya konulan halk günlerinde herkes başkanla birebir görüşme imkânı buluyor.

Tekkeköy Belediyesinde çözüm yolları birlikte ortaya konuyor

Yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışı çerçevesinde hayata geçirdikleri Halk Günlerinin ilçenin geleceği açısından yararlı sonuçlar doğurduğunu vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Verimli, herkese hitap eden yerinde hizmetlerin hayat bulmasının olmazsa olmazı karşılıklı iletişim ve istişarelerdir. Herkesin her şeyi bilmesi mümkün değildir. Her bireyin bir uzmanlık alanı vardır. İlçemizin çeşitli bölgelerine yapacağımız çalışmaların öncesinde konusunda uzman teknik personelimizin görüşlerini alıyoruz. Ama bizler için en önemli çıkış noktası her zaman vatandaşlarımız oluştur. Hangi bölgede, hangi mahallede, hangi sokakta bir çalışma bir yatırım yapılacak ise o çalışma ile o projeyle ilgili ilk istişareyi ilk görüşmeyi o bölgenin sakinleriyle yapıyoruz. İlçemizin sahibi vatandaşlarımızdır. Onların fikirleri her şeyin üstünde gelir. Bugüne kadar hep bu mantık çerçevesinde hareket ettik ve gerçek manada çok muhteşem herkesin benimsediği hizmetleri, çalışmaları, projeleri ortaya koyduk. Halkımız ile her yerde her platformda bir araya geliyoruz. Yine her pazartesi günleri çözüm merkezimizde düzenlediğimiz halk günlerimizde halkımızın taleplerine, sorunlarına kulak verip birlikte çözüm yolları üretmeye devam ediyoruz. Bizleri bu göreve layık gören vatandaşlarımıza mahçup olmamak için elimizden gelenin kat kat fazlasını yapmaya ve durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel