Togar: “Gençlerimize güveniyoruz”

Togar: “Gençlerimize güveniyoruz”
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, gençlerin kendilerini çok iyi yetiştirmek zorunda olduklarını belirterek, “Gençlerimize güveniyoruz” dedi

Gençlere çağın gereksinimlerini takip etmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Togar, “Ülkemizin aydınlık yarınları asıl sahibi olan gençlerimiz siyasi, ekonomik, kültürel, teknolojik, bilimsel anlamda evrendeki tüm gelişmeleri yakından takip etmek zorunda. Dünya devletleri ile her alanda yarışmak için her türlü bilgi donanımına sahip bireyler yetiştirmeliyiz. Bizim ülkemiz diğer ülkelere nazaran genç nüfusa sahip dinamik bir ülkedir. Bizler de bu aktif genç nüfusu iyi yetiştirmeliyiz. Bu konuda bizler kadar gençlerimize de büyük görevler düşüyor. Kendini çok iyi yetiştirmek zorundalar. Hem kendileri için hem de ülkemizin geleceği için bu çok önemli bir vazife konumunda. Gençlerimize güveniyoruz. 15 Temmuz gecesi gençlerimiz tankların, tüfeklerin önüne geçerek vatanı için, milleti için, bayrağı için yaptıklarını hepimiz çok iyi gördük” diye konuştu. 

“Gençlerimize her türlü tesis avantajı sağlıyoruz”
Gençlerin kullanacağı birçok tesisi kısa sürede hizmete sunduklarını ifade eden Togar, "Gençlerimiz, yarınlarımız ve gelecek adına bizlerin en büyük umududur. Geleceği inşa edecek olan gençlerimiz Türk örf ve adetlerine bağlı ahlaklı, edepli, vatansever, çalışkan, üretken ve çevresine örnek olmalıdır. Bizler gençlerimizin kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılarak öğrencilerimizin ve gençlerimizin yeni kazanımlar elde etmelerini sağlamak için üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Gençlerimiz için spor tesisleri, gençlik merkezleri, spor alanları, kültürel alanlar, eğitim kurumları, yeni okullar yaparak üzerimize düşen görevleri yerine getirdiğimize inanıyoruz. Gençlerimizden istediğimiz ise ahlakı değerler çerçevesinde Türk evladına layık bir şekilde hareket ederek çalışmaları, okumaları ve ailelerine, vatanına, milletine faydalı bireyler olmalarıdır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir