TIP BAYRAMINDA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

TIP BAYRAMINDA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
Perşembe Akşamı Bisikletçileri organizasyonunun Samsun’un Çarşamba ilçesindeki temsilcileri tıp bayramında sağlık yaşam için pedal çevirdiler.

 

İzmir’de kurulduktan sonra tüm Türkiye’ye yayılan Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin(PAB)  Samsun’un Çarşamba ilçesindeki temsilcileri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayışıysa Perşembe akşamları düzenledikleri bisiklet turlarını ‘Sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullan’ sloganı ile yaptıkları.

Her Perşembe tüm Türkiye’de olduğu gibi Çarşamba’da da bir araya gelen PAB’ın organizasyona bağlı bisikletçiler doktorların tıp bayramını kutlarken ‘Sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullan’ dediler. Yaklaşık 35 bisiklet severin katıldığı organizasyon içinde öğretmeninden doktoruna, gencinden yaşlısına geniş bir yelpaze var.

tip-bayraminda-saglikli-yasam-icin-pedal-cevirdiler-(3).jpg

Her Perşembe akşamı bir araya gelen bisikletçileri Çarşamba’da organize eden Aydın Serçe, sağlık bir yaşam için bisiklet kullanımın önemine vurgu yaparken, en fazla bisiklet yolunun bulunmamasından kaynaklı sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Çarşamba Özakkaya kafede organizasyon yapan bisikletçiler Pasta kesip eylendiler. Bisikletçiler desteklerinden dolayı Erhan Akkaya’ya teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber