Ticari Araç işlemleri artık Çarşamba’da yapılabilecek

Ticari Araç işlemleri artık  Çarşamba’da yapılabilecek
Çarşamba Şoförler odası başkanı Musa Bala yaptığı açıklamada, “Esnaflarımız Ticari araç işlemleri için Samsun büyükşehir belediyesine ticari araçları ile gitmek mecburiyetinde kalıyorlardı.

Ticari araç sahibi esnaflarımız bundan dolayı mağdur durumdaydılar  ve her fırsatta bu mağduriyeti odamıza bildirmişlerdi.” Dedi.

Başkan Musa Bala yaptığı açıklamada, “Yaklaşık iki aylık bir çalışma neticesinde bu işlemlerin doğu bölgesi olmak üzere Çarşamba ilçesinde yapılabileceği konusunda  istişarelerde bulunmuştuk. Yapılan çalışmalar sonucun da Ticari araç işlemlerinin vize işlemleri, araç uygunluk işlemleri, güzergah belgesi işlemleri Çarşamba Saski müdürlüğünde oluşturulan Büyükşehir belediyesi hizmet bürosunda her hafta Çarşamba günleri olmak üzere Ayvacık, Salıpazarı ,Terme ilçelerini de kapsayarak Çarşamba ilçemizde yapılacaktır.” dedi.

Çarşamba şoförler odası başkanı Musa Bala, “Zaman ve maddi tasarruf sağlanacak hizmeti vatandaşa getirmek ile en doğru karar verilmiş oldu kararın alınmasında Samsun büyükşehir belediye başkanı  Mustafa  Demir, Çarşamba belediye Başkanı Halit Doğan , Ulaşım raylı sistemler daire başkanı Kadir Gürkan Makine İkmal Daire başkanı Birol Erdin ‘e bu hizmetin getirilmesinde uğraşlarından ötürü esnafımız adına şükranlarımız sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber