THY uçuşlarında iptaller yaşanıyor

THY uçuşlarında iptaller yaşanıyor
Türkiye genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Türk Hava Yolları iç hat seferlerinde iptaller yaşanıyor.

Türkiye'yi etkisi altına alan olumsuz hava koşulları, hava trafiğini de etkiledi. Dün etkili olan sağanak yağış nedeniyle yaşanan gecikmeler ve giden uçakların zamanında geri dönmemesi, THY seferlerinde yeni iptalleri de beraberinde getirdi. Atatürk Havalimanı'nda kalan yolcular ise THY yetkilileri tarafından otellere gönderildi. 

SAĞANAK YAĞIŞ HAVA TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİ

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle dün iptal edilen iç hat uçuşlar bugün de gerçekleştirilemedi. Uçakları iptal edilen yolcular geceyi Atatürk Havalimanı'nda uyuyarak geçirdi.

Hava koşullarının düzelmesine rağmen dün yaşanan olumsuzluk bugün ki uçuşlara da yansıdı. Atatürk Havalimanı'nda dün bir saat süreyle iniş ve kalkış yapılamaması, birbirine bağlantılı uçuşları da aksattı. Dün akşam THY'nin 64 seferinin iptal edilmesinin ardından bugün sabah saatlerinde Türk Hava Yolları yaptığı açıklamada Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları'ndan bir çok uçuşunun iptal edildiğini bildirdi.
THY'nin dün akşam yapılması planlanan dış hat uçuşları sabah saatlerine kaydırılırken iç hatlarda ise bir çok uçuşun iptal edilmesi yolcuları perişan etti. Gecikmeler ve iptaller nedeniyle yolcular mağdur olduklarını belirtirken dinlenmek için uyumayı tercih edenlerde koltuklarda yattı. Havayolu şirketleri biriken ve uçuramadığı yolcuları bu gün uçurabilmek için uçak tiplerini büyüttü. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir