Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Teşekkürler hepinize…

Teşekkürler hepinize…

Sizlere İlçemizde ki yapılan güzellikleri de, yapılmayan işleri de yansıtmaya çalışıyoruz.

Ama bazen bu güzellikleri yazarken her zaman dile getirdiğim gibi hiçbir zaman teşekkür edilmezken, yapılan eleştirisel haberlerde veya yapılmayan, yarım yamalak yapılan hizmetleri de gözler önüne serdiğimiz zaman bizim gazeteciliğimizi eleştirmekten öte karalamaya tepki göstermeye başlıyorlar.

Bu noktada biz görevimizi gönül rahatlığı içinde yapmaya devam ediyoruz. İyide de teşekkür etmeseler de, Kimine göre kötü eleştiri haberlerinde de tepki gösterseler de…

Mesela herkes Çarşamba Üniversite şehri oluyor derken, hava atarken hala kafaların bir türlü Üniversite şehri gibi düşüncelere alıştırılmaması gibi...

***    

Her neyse bu şehir şimdi bir de şampiyonluğa alıştırılmaya başladı. Son 7-8 yıldan bu yana bu şehir hiç olmadığı kadar birlikteliğini sağladı sonunda.

Bunu yıllardır belediye endeksli başkanlıklar gelmesine rağmen başaramayan Çarşamba spor takımı, bu yıl Ahmet Yılmaz ile bunu başarmanın hazzını derinden yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Almanya’ ya uçacaklarını belirten ve engelli çocukları Leonardo Vinci programı çerçevesinde eğitime götüreceklerini belirten Başkan Yılmaz, Pazar günü Bafra spor’ u mutlak yeneceklerinin iddiasına bile girmişti.

Takım oyuncu ve yönetim kadrosu da hem Çarşamba için hem de Kendi ve yönetimlerinin verdiği emekleri için bu maçtan galibiyetle mutlaka ayrılacaklarını ve başkan Yılmaz’ ın Almanya’ ya mutlu bir şekilde göndereceklerini belirtiyordular.

Yeşil beyazlı takım oyuncuları Başkan Ahmet Yılmaz’ ı yanıltmadı ve bu emeğinin, özverisinin karşılığını gerçekten de mükemmel oyun ve 1-0 gibi skorla galibiyet alarak aynı akşam başkanı neşe içinde uğurladılar.

*** 

Dikkat ediyor musunuz şu son 3 güne.. Çarşamba sokaklarında hala sanki Fener, Beşiktaş, Galatasaray takımını yenmiş gibi bir hava yaşanıyor. Yorumlar hep Çarşamba spor ve Başkan Ahmet Yılmaz ve yönetim kadrosuna yapılıyor. Herkes bu yönetimi ve başkan Yılmaz’ ı konuşuyor.

Demek oluyor ki bu şehirde çoğu şey hala eskisi gibi devam ederken Başbakan Erdoğan’ ın dediği gibi Çarşamba spor’ da artık “ Her şey değişiyor ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”.

Bizler de bu coşkuya çok fazla katılmıyor gibi görünsek bile heyecanımızı bazen göstermekten sıkıntı duymuyoruz.

Çünkü bizler bu şehirde yaşıyor, bu şehirden ekmek yiyoruz.

O zaman ben de Almanya’ ya heyecan, neşe ve sevinç ile uçan İlk umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi ve Kurucusu Çarşamba spor Başkanı Ahmet Yılmaz ve ekibini kutluyorum.

 Aynı zamanda futbolcuların bu özverilerinin sezon sonuna kadar devam etmesini ve şampiyonluk ile 3. lige merhaba demelerini bekliyorum.

Şimdi o uzaklarda.

Almanya’ da.

Ama 3-4 günden bu yana Çarşamba spor ve Başkan Ahmet Yılmaz konuşuluyorsa…

Bu şehre belki de 40 yıl reklam yapsanız ancak bu kadar katkı sağlardı. Demek ki her dil Futboldan geçiyor.

Bizlerde Haber Expres Gazetesi olarak başta Çarşamba spor Başkanı Ahmet Yılmaz olmak üzere, yöneticiler ve futbolcular ile bu takıma her konuda sonsuz desteklerini esirgemeyen Çarşambalı futbol severler ile halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İşte Efsane takım böyle olmalı. Ama bir atımlık barut gibi bir maçlık değil sezon sonunda şampiyon ve 3. lig takımı olarak çıkana kadar oyunda futbolda, yöneticilikte ve şehirde ki taraftarlarla bu güzelliklerin devam etmesi dileklerimle…

Teşekkürler Başkan Yılmaz ve ekibine, futbolcusuna…

Bu mutluluğu Çarşambaya yaşattığınız için…

  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi