İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Teröristle sathı müdafaa neden yapılmıyor?

Teröristle sathı müdafaa neden yapılmıyor?

 

Değerli Okuyucularım,

Yaklaşık nerede ise otuz beş yıla yaklaştı. Ülkemizdeki bölücü terör olayları bu zamana kadar bunca şehit vermemize rağmen bitirilemedi. Gün geçmiyor ki genç bedenleri toprağa veriyoruz. İçimiz sızlıyor bizler idare eden seçip meclise gönderdiklerimiz bakıyorum da her şehit cenazesinde boy gösteriyorlar.

Ondan sonrada pkk lanetleniyor ve kınanıyor. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak diyor ve şehit ailesine taziye ziyaretleri yapılıyor. Ama bir türlü şehidimiz geri gelmiyor gelmez tabii, Çünkü o vatan için millet için canını feda etti. Allah kalanlarına uzun ömürler ve sabırlar versin. Bu gibi olaylarda birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor.

Şüphesiz millet olarak birlikteyiz. pkk ile mücadele inanıyorum ki bitene kadar devem edecek. Ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, diyor ki; “Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. O satıh ki bütün vatandır”.

Kendi kendime düşünüyorum da; neden bu teröristlerin bulundukları alanda sathı müdafaa yapılmıyor? Biliyorum ki Kahraman Ordumuz bunların haklarından rahatlıkla gelir. Gelirde nasıl işte sorun burada.

Ulu önderimiz Büyük taarruz da meclisten Başkomutanlık yetkisini aldıktan sonra büyük taarruzun yapılacağını kaç kişi biliyordu? Taarruzun yapılacağını bildiğim kadarı ile sadece ATATÜRK ve onun kurmay heyetinden başkasının haberi yoktu.

Bu gibi hareketler özellikle gizlilik içinde olmalıdır. Şimdi ne yapıyor hükümetimiz ve siyasiler. Önce basın Obama’yı ve ülkede bulunan yabancıları haberdar ediyor ve ya onlar kendi köstebekleri vasıtası ile bir türlü bilgileri alıp pkk militanlarına bildiriyor. Tabi ki onlarda karşı tedbirini alıyor. Yapılan harekât sonrası 5 ve ya 7 di teröristi imha ettiklerini açıklıyorlar.

Değerli dostlarım: Önce Irak sonrada İran kendi topraklarında bulunan bu teröristleri kendileri temizlemelidirler. Eğer temizleyemiyorlarsa ve otoparklarına sahi çıkamıyorlarsa ki, öyle Ordumuz o bölgeye girip temizlenene kadar çıkmamalılar oradan. Eğer kandil denilen yer Irak ve ya İran’ın ise sahip çıkarlar ki onların toprağı artık kandil değil pkk’nın onun için diyorum ki kandil Türkiye topraklarının sınırları içine alınmalıdır ki barınacak yerleri kalmasın bakalım. Nerede kimler barındırır bu canileri tabii bu benim görüşüm.

Saygılar sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31