Terör operasyonunda 6 tutuklama

Terör operasyonunda 6 tutuklama
Başkent’te gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve DHKP/C üyesi oldukları iddia edilen 13 kişiden 6’sı tutuklandı.

Başkent’te, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adliyesi’ne getirilen şüphelilerin ifadeleri alındı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimi, tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen 7 kişiden 6’sını tutuklarken 1 kişiyi serbest bıraktı. Haklarında adli kontrol istenen 6 şüpheliden 5’ine ise haftada 2 kez karakola imza verme şartı getirdi. Bir şüpheli ise koşulsuz serbest bırakıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜ IŞİD'E BÜYÜK OPERASYON

Ankara polisi terör örgütü IŞİD'e yönelik sabah saatlerinde büyük çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Altındağ ilçesine bağlı İsmetpaşa ve Hacı Bayram semtleri didik didik arandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde çoğunlukla Suriyelilerin kaldığı Hacı Bayram ve İsmetpaşa semtlerinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyona özel harekat, çevik, organize suçlar ve narkotik polisleri de destek verdi. Havadan bir polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda bölgedeki evler tek tek arandı. Operasyonda 15 kişi gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş