Terme'ye en yüksek proje

Terme'ye en yüksek proje
Samsun’un Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, eski pazar yerinin yerine ihaleye çıkardıkları yeni ve modern kapalı pazar yerinin alacağını söyledi

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme'nin kalbinde yer alan ve uzun yıllardır hizmet veren eski pazar yerinin yerini alacak modern ve fonksiyonel bir kapalı pazar yerinin inşa edileceğini duyurdu. Başkan Kılıç, "Mevcut pazar yeri, ne yazık ki şehir merkezindeki trafik için büyük bir sıkıntıydı. Yoğun kar yağışları ve geçtiğimiz yazın yaşanan sel felaketi, bu yapıyı artık kullanılamaz hale getirdi. Bu durum, uzmanlar tarafından yapılan iki ayrı inceleme ile de teyit edildi" dedi.

İhalesi en yüksek proje
Eski pazar yerinin kullanılamayacak durumda olmasını Terme için fırsata dönüştürmek için harekete geçtiklerini belirten Başkan Kılıç, "Şimdi, Kocaman Caddesi'nin hemen yanında, Bulvar Yolu’nun üzerinde, herkesin rahatlıkla erişebileceği, müthiş bir pazar yeri inşa ediyoruz. Bu, Terme Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz en büyük projelerden biri olacak. Yaklaşık 5 dönüm kapalı alanı kapsayan bu proje, özellikle köy ürünleri satan kadınlarımız, analarımız, bacılarımız için de büyük bir kolaylık sağlayacak. Artık onlar yağmurda veya güneş altında ürünlerini satmak zorunda kalmayacak" ifadelerini kullandı.

"Çarşamba ve Ünye'den gelenlerde rahatça ulaşabilecek "
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek yeni kapalı pazarın Terme'ye değer katacağını belirterek, "Bu yeni pazar yerimiz, aynı zamanda 350 araçlık geniş bir otoparka ve çeşitli ulaşım seçeneklerine sahip olacak. Çarşamba, Ünye ve diğer bölgelerden gelen vatandaşlarımız, şehir trafiğine girmeden rahatça pazar yerine ulaşabilecek. Bu proje, şehrimizin gelecek 50 yılını şekillendirecek ve ilçemize büyük bir değer katacak" diye konuştu.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel