TERME'DE YAĞMUR SU BASKININA NEDEN OLDU

TERMEDE YAĞMUR SU BASKININA NEDEN OLDU
Samsun’un Terme ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağmur su baskınlarına neden oldu.

Samsun’un Terme ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağmur sonrası Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, tıkanan kanallarda çalışma yapan ekipleri yerinde denetledi.

 Sabah saatlerinde Terme ilçesinde şiddetli devam eden yağmur Terme Belediyesi ve SASKİ ekiplerini harekete geçirdi. Yağmurun ilçede etkili olduğu alanlarda müdahalede bulunan ekipler muhtemel zararların önünü almış oldu.

Yaptıkları incelemelerde ilçede can ve mal kaybının yaşanmadığını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “İlçemizde etkili olan yağmur sonrası acil kriz masası oluşturarak çalışmalara başladık. SASKİ ekiplerimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla muhtemel zararların önlemini aldık. Ekiplerimizi su tahliye ve mazgal temizliği çalışmalarında gösterdikleri çabadan dolayı kutluyorum” dedi.

Terme ırmağında herhangi bir su taşkını yaşanmadığını, ilçede metrekareye düşen yağıştan dolayı su baskınları oluştuğunu ifade eden Başkan Kul, “Bazı yollarımızda çökme ve bozulma meydan geldi. Bundan böyle aşırı yağmurlardan dolayı sel ve su baskınlarının yaşanmaması için bilimsel çalışmalar gerçekleştireceğiz. İşbirliğinden dolayı SASKİ çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

sfu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber