Terme’de Servis Şoförlerine Seminer

Terme’de Servis Şoförlerine Seminer
Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda ilçenin servis şoförlerine seminer verildi.

Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Terme Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Terme merkez, belde ve köylerine ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini taşıyan okul servis araçları şoförlerine yönelik Değerler Eğitimi, Taşıma Yönetmeliği ve trafik konulu eğitim semineri düzenlendi. Düzenlenen semineri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Duran, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Celal Kurt ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden Trafik memuru Cem Sivrikaya verdi. Seminere Taşıma Şirketleri yöneticileri ile servis şoförleri katıldı.

Servis şoförlerine yönelik yapılan bilgilendirme seminerinde; “Değerler Eğitiminin yanı sıra okul servis araçlarında ve taşıma işlerinde çalışacak şoförlerde aranacak şartlar, taşımacı ve şoförlerin yükümlülüğü ile genel trafik kuralları slaytlar eşliğinde anlatıldı. İstenmeyen kazaların önüne geçebilmek için şoförlerin uyacağı başlıca etik ve trafik kuralları slayt gösterisiyle şoförlere anlatılırken, toplantı sonunda şoförlerin sorunları dinlendi.

HABER: TERME BİLGİ / Nurhan GÜZEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir