Terme MYO’dan Anlamlı Ziyaret

Terme MYO’dan Anlamlı Ziyaret
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksekokulunda(MYO) görevli yöneticiler, farklı seviyelerdeki özel öğrencilerin eğitim aldığı Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu’na ziyaret gerçekleştirdiler.

MYO Müdürü Doç.Dr. Erol Terzi, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Şahin Değirmenci ve MYO Sekreteri Bülent Güler’in katıldığı programda, öğrenciler ve öğretmenler ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

MYO Müdürü Terzi, bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekerek, sosyal sorumluluk projeleri, topluma katkı ve dezavantajlı gruplara karşı sorumluluklarının olduğuna dikkat çekti. Terzi konuşmasını şöyle sürdürdü:

terme-myodan-anlamli-ziyaret-1.jpg

terme-myodan-anlamli-ziyaret-2.jpg

“Üniversiteler eğitim-öğretim faaliyetleri, AR-GE, yenilik projeleri yanısıra bulundukları topluma karşı da sosyal sorumlukları bulunmaktadır. Bugün farklı engel seviyelerine göre eğitim alan 45 öğrenci kardeşimizin okuduğu Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ettik. Buradaki öğrencilerimizin mutlulukları ve sevinçleri her şeye değer. Ayrıca öğretmenler de çok mutlu oldular. Okul yönetimi ile yaptığımız görüşmede yakın bir zamanda Terme MYO gönüllü öğrencilerimizin de katılacağı bir proje veyaetkinlik için anlaştık. Eğer bir nebze olsun bu özel öğrencilerimize moral ve motivasyon anlamında katkı sağlayıp hayatlarına dokunabilir ve destek olabilirsek bundan son derece mutluluk duyacağız. Bizler hep birlikte içinde yaşamış olduğumuz toplumumuza karşı da görevlerimiz ve sorumluluklarımızın olduğunu düşünüyorum. Bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini özellikle vurgulamak isterim.”

Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Abdülkadir Öztürk ve okul öğretmenleri ise ziyaretten mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim