TERME MİLİÇ SAHİLİ PROJESİNDE SONA GELİNDİ

TERME MİLİÇ SAHİLİ PROJESİNDE SONA GELİNDİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Terme sınırları içerisinde yer alan Miliç sahilinde yaptığı çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Samsun’un en güzel sahillerinden birisi olan Terme’deki Çamlık sahilinin bin 200 metrelik kısmını doğu ve batı yönünde düzenleyerek Samsun halkının kullanımına sunulacağını duyuran Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

20160425aw728599_04.jpg
Önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını belirten Altun, “Belediyemizin hazırladığı bu proje kapsamında artık Samsun halkı Terme sahillerinden güvenli ve temiz bir şekilde yararlanacak. Çam ağaçlarıyla iç içe olan sahilimizde proje dahilinde plaj, gezinti yolları, etkinlik alanı, kafeterya, piknik alanları, yürüyüş parkurları, mescit, düğün salonu, çocuk oyun alanları ve otoparkların yapımı hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Peyzaj ve rekreasyon çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Miliç Düğün Salonu’nu da içinde bulunduran projenin alt ve üst yapı işlerinin tamamlandığı öğrenilirken, projeye ek olarak alanda bir de Terme Evi inşa ediliyor. Aslına benzer olarak ahşaptan yapılan Terme Evi restoran olarak hizmet verecek.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek olan Terme Miliç Sahili ve Düğün Salonu projesinin ziyaretçiler tarafından büyük beğeni toplayacağı ön görülüyor. Terme Miliç sahili, yaz aylarında Samsun’u ziyaret eden yerli yabancı turistlerin doğa ile iç içe vakit geçirebileceği nadide sahillerden birisi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz