Terme Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Terme Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Terme Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni, Terme Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

Terme Meslek Yüksek Okulunda 3 bölümden toplam 130 öğrenci mezun oldu. Törene; Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şensu, İlçe Garnizon komutanı Per. Yzb. Vedat Toprak, Cumhuriyet Savcısı Kadir Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, İş adamları, öğretim üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Tören, Okul Birincisi Refik Candaş Dal’ın konuşmasıyla başladı. Dal’ın ardından, Yüksekokuldan 2003 yılında mezun olan Mali Müşavir Mithat Çakır bir konuşma yaparak öğrencilere deneyimlerini aktardı ve tavsiyelerde bulundu.

Terme Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ergin Öztürk konuşmasında, “Siz aileler nice zorluklara katlanarak çocuklarınızı bugüne getirdiniz. Ne mutlu sizlere! Ayrıca bahtiyar meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. Sizler bilgisine ve becerisine güvenilen elemanlarsınız. Bilgilerinizi sürekli güncelleyin. Yeni okulumuz yakında hizmete açılacak. Terme Kaymakamı’na, Belediye Başkanı’na, esnafına, iş adamlarımıza ve Rektörümüze sonsuz teşekkür ediyorum. Siz öğrencilerimize de hayatta başarılar diliyorum.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez ise, “Bundan sonraki mezuniyet törenimizi yeni binamızda yapacağız. Eksikleri olan binamız için tüm Termelileri göreve çağırıyorum. Yeni okulumuz bilime ve teknolojiye daha aşina olacak. Özellikle Kaymakamlığımıza, Belediye Başkanlarımıza maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve bu katkıların devam edeceğine inanıyorum. Siz öğrenciler; okulunuz bitti fakat işiniz bitmedi. Belki de en rahat 2 senenizi geçirdiniz. Asıl hayatın getireceği yükleri bundan sonra hissedeceksiniz. Ben tüm öğrencilerimizi gözlerinden öpüyor, ailelerini kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren, Okul 1.’si Refik Candaş Dal, Okul 2.si Pınar Çavuş ve Okul 3.’sü Rukiye Canbolat'a protokol üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Diğer mezun öğrencilerin belgelerinin verilmesinin ardından tören, keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

ergin-ozturk_1024x680.jpgmithat-cakir_1024x680.jpgrefik-candas-dal_1024x680.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber