Terme Gençlik Merkezi Cıvıl Cıvıl

Terme Gençlik Merkezi Cıvıl Cıvıl
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Terme Gençlik Merkezi, hizmete girdi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme Gençlik Merkezi, çocuklarımızı ve

gençlerimizi toplumsal sorunlardan koruyacak önemli bir merkez olacak” dedi.

Terme İlçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Terme Gençlik Merkezi, hizmete girdi. Terme Sanayi kavşağında hizmet veren Terme Gençlik Merkezinde gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini arttırma, ilgi duydukları alanlar doğrultusunda yönlendirme, ufuklarını genişletme, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak amaçlanıyor. Yeni hizmete girmesine rağmen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Terme Gençlik Merkezinin 600 üyesi bulunuyor.

GENÇLER İÇİN YEPYENİ BİR DÖNEM

7-29 yaş arası çocuk ve gençlerin bedensel, akademik, ruhsal ve sosyal tüm ihtiyaçları düşünülerek aktivitelerin organize edildiği merkezde etüt kursları, kendilerini tanımalarına ve yeteneklerini keşfetmelerine yönelik hobi, el sanatları, enstrüman kursları ve sağlıklı birer birey olmalarına yardımcı spor kursları hizmeti veriliyor. 08.00-18.00 saatleri arası ücretsiz olarak hizmet veren merkezde gençler hayatı ve zamanı planlı yaşayacak.

AZİZ SANCAR’LAR YETİŞECEK

Terme Gençlik Merkezi, ferah ve modern dekorasyonu, bilgisayar laboratuvarı, seminer salonu ve çalışma odaları ile gençlere çağdaş bir etkinlik ortamı sunduğunu ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Genç nüfusun yoğun olduğu Terme’de, çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı ve donanımlı yetişmesi geleceğimizi yeniden inşa etmek adına çok önemlidir. Gelecek nesillerin sağlıklı ve güçlü olması yolunda hizmete geçen Terme Gençlik Merkezi, ailelerin ve gençlerin her konuda faydalanabileceği bir merkez olarak hizmet veriyor. Türk bilim adamı Aziz Sancar, Nobel ödülü aldı. İnanıyorum ki yıllar geçecek bu gençlik merkezlerinden eğitim alan gençler Türkiye’ye çok büyük hizmetler edecek. Gençlerimiz kahve köşelerinde değil, kötü arkadaş peşinde değil bilimin, irfanın peşinde olacaklar. Gençlik Merkezlerimizde Aziz Sancar’lar yetişecek.” dedi.

KUL’DAN BAKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Terme Gençlik Merkezinin Terme’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kul "Birçok kentin hayalinde olan önemli bir spor tesisinin ilçemize kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a sunuyorum. İlçemizin kıymetine daha da kıymet kattı.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel