TERME BELEDİYESİNDE USULSÜZLÜK SORUŞTURMASI

TERME BELEDİYESİNDE USULSÜZLÜK SORUŞTURMASI
Terme ilçesinde belediyeye yönelik 'usulsüzlük' soruşturmalarına bir yenisi daha eklendi. Savcılık bu kez de Fen İşleri Dairesi'ndeki 'usulsüz ruhsat'ları takibe aldı

Samsun'un Terme ilçesinde belediyeye yönelik 'usulsüzlük' soruşturmalarına bir yenisi daha eklendi. Savcılık bu kez de Fen İşleri Dairesi'ndeki 'usulsüz ruhsat'ları takibe aldı

ŞİMDİ DE 'FEN İŞLERİ'NE SORUŞTURMA

Terme Belediyesi'nde yazı işleri müdürür tutuklanmasına yol açan 'C plakalarda usulsüzlük'  soruşturmasına bir yenisi  daha ekleniyor. Savcılığın bu kez de Fen İşleri Dairesi'nde 'usulsüz ruhsat verme' iddiaları için soruşturma başlattığı öğrenildi. Savcılığın yapılan şikayet üzerine harekete geçtiği, müfettişlerin ise belediyede inceleme başlattığı bildirildi. Yine edinilen bilgilere göre, yeni belediye yönetiminin de bunun üzerine şimdiden 30 adet ruhsat verme işlemini iptal ettiği açıklandı.

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ HAPİSTE

Geçtiğimiz yıl Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapılan bir ihbar sonucu harekete geçen savcılık, 'C Plakalar'daki usulsüzlüğü tespit etmiş, bunun üzerine Terme Belediyesi’nin yaklaşık 20 yıldır Yazı İşleri Müdürlüğü'nü yürüten M.Ç., gözaltına alınmıştı. M.Ç., geçtiğimiz günlerde savcılığın talebi doğrultusunda mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Terme Belediyesi'ne yönelik bir çok şikayetin daha gerek BİMER'e, gerekse Cumhuriyet Savcılığı'na yapıldığı öğrenildi.

Samsun'un yaklaşık 30 bin nüfuslu Terme ilçesi, yerel seçimlerin hemen ardından belediyeye yapılan usulsüzlük operasyonlarıyla anılmaya başlandı.
Kaynak: samsunkenthaber 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber