TEOG’DA SALIPAZARI BİRİNCİSİ

TEOG’DA SALIPAZARI BİRİNCİSİ
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş, sınavlarında (TEOG) Salıpazarı İlçesinde yapılan değerlendirmelerde ilk üç sırayı Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu aldı.

 

Bu yıl son kez yapılan TEOG sınavların Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu son sınıf öğrencileri Goncagül Kurnaz,Abdul Samet Güven ve Metehan Torun aldıkları puanlarla Çarşamba Fen Lisesine yerleşerek okullarını zirveye taşıdı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bir şehir değişir, Türkiye değişir." sloganıyla yola çıkan "Maarif Projesi" ortaokul kategorisinde ilçe birincisi olan Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu idarecilerine İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen tarafından teşekkür plaketi verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Esen Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu’na ziyaret ederek Salıpazarı İlçesinde birinci ve il genelinde de 336 arasından 26. olan Okul  yönetimi kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Plaket törenine İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve  Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Zeki Özçelik katıldı.

Haber: habersal.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim