TEOG’da Hazırlıklar Tamam

TEOG’da Hazırlıklar Tamam
Bu yıl birincisi 25-26 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş(TEOG) ortak sınavları için Samsun'da hazırlıklar tamamlandı.

Samsun'da 19 bin 163 8. sınıf öğrencisinin katılacağı TEOG sınavları için 17 ilçenin tamamına soru kitapçıkları dağıtılmaya başlandı.

"ÖNCELİĞİMİZ SINAV GÜVENLİĞİ"

Konu hakkında açıklama yapan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, bu yıl 288 okulda sınav yapılacağını belirterek, bu okullarda toplam 3 bin 616 öğretmenin görev alacağını söyledi. Girgin önceliklerinin sınavın güvenli bir şekilde yapılması olduğunu belirterek, "TEOG için bütün hazırlıkları tamamladık. Soru kitapçıklarını tüm ilçelerimize sorunsuz bir şekilde yönlendirildi. Sınav güvenliği için son derece hassas davranıyoruz. Bu konuda kolluk kuvvetlerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Samsun olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da TEOG sınavını başarılı bir şekilde atlatmak için her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.

Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nca hazırlanan takvime göre 25 Kasım 2015 Çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 26 Kasım 2015 Perşembe günü ise Fen ve Teknoloji, T.C. Inkılap ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil sınavlarına girecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir