Tenis Kursları başlıyor

Tenis Kursları başlıyor
Çarşamba Gençlik Merkezi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesinde "Tenisi öğrenmek ve oyun özelliklerini geliştirmek" isteyenlere yönelik tenis dersleri başladı

Çarşamba Gençlik Merkezi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü  tarafından yapılan açıklamada, kursiyerlere, sizlerde şehrin stresinden uzaklaşıp genç-yaşlı herkesin yapabileceği zevkli bir hobi edinmek istiyorsanız  Tenis kortlarına bekliyoruz. Düzenli olarak pratik yapıp kararlı davrandığınızda tenis oynamak size daha sağlıklı, daha güçlü bir beden kazandıracaktır. Tenisle yeniden canlandığınızı hissedecek, oynadıkça daha da zevkli bir spor dalı olduğunuzu fark edeceksiniz şeklinde açıklama yapıldı.

Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü olarak; çocuklarımıza yaş gruplarına göre tenis oynatmak, kurslarla iyi bir tenisçi olmalarını sağlamak ve içlerinden kulübümüzün alt yapı takımını oluşturacak yetenekli öğrencileri seçerek, kulübümüzü yarışmalarda temsil etmelerini sağlamaktır. Deneyimli hocalar tarafından yapılmakta olan kurslarımızda yetişkinlerimizde faydalanmaktadır. Sizleri kurslarımıza katılmaya tenis oynama davet ederiz.

Müracaatların, Çarşamba Gençlik Merkezi Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda veya 833 70 03-833 42 91 telefon numaralarına yapılabileceği açıklandı.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Sezer ÇOBAN- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir