Temsilcimiz seri yakalama peşinde

Temsilcimiz seri yakalama peşinde
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışan Çarşamba spor, ligin başından beri yaşadığı talihsizliklere bir son vermek istiyor

Çarşambaspor Teknik Direktörü Birol Akkaya, 1930 Bafra spor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Birol hoca ile çıkışa geçmek isteyen yeşil beyazlılarda gözler Bafra maçına çevrildi. Her maçına mutlak üç puan parolasıyla çıkan Çarşamba spor, bu deplasmandan da üç puan alıp hem rakiplerine gözdağı vermek hem de zirveden kopmamak istiyor. Kaybedilen her puanın zirveye yerleşme yolunda önemli bir kayıp olduğunun farkında olan temsilcimiz için bu maçta hayati bir önem taşıyor.

Çarşambaspor maça ve yoğun bir motive ile çıkıyor. Takım içinde sakat olan Ali Ömür’ün sakatlığının düzelmesi yönetim tarafından sevinçle karşılandı. Bu maçta takımdaki yerini alabilecek. Geçen hafta Bartın Spor maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Burçin ise takımdaki yerini alamayacak.

Birol Akkaya, "6-1’lik galibiyet sonrası gelen ilk golden sonra 2. gol gelmemesi panik yarattı. Çok gol kaçırdık. Güzel Ordu maçında hepsini gol yaptık. Bu maçta olmayınca, birde hakemin kötü yönetimi maçı 1-1 bitirmemize neden oldu."

Ama dersimizi iyi çalıştık, takımımızdaki kondisyonu üst seviyelere çekmek için kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Gol yollarında sıkıntılar yaşadığımız için, uzaktan şut atma, kısa paslarla rakip kaleye ulaşma çalışmaları ile bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle bu çalışmalarımızın karşılığını üç puanı hanemize yazdırarak almak istiyoruz” diye konuştu.

Çarşambaspor Kulüp başkanı Özkan Yıldırım ise gazetemize yaptığı açıklamasında, "Sakat oyuncumuz yok. Cezalı Burçin dışında tam kadro olacağız. Bafra deplasmanına gideceğiz. Samsun’un derbisi olan bu maç bizim için çok önemli, bu maçı mutlaka kazanacağız. Bafra’nın durumu bizi ilgilendirmiyor. Geçen hafta hakemin kötü yönetimi bizi sıkıntıya soktu. Ama biz gol atarak kazanmalıyız. Bunu yapacak kadro ve gücümüz var. Bu akşam takım kampa girecek” diye konuştu.

HABER-FOTO: Cihan ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber